Samenstelling reviewteams

Ieder Gateway Reviewteam bestaat uit vier ervaringsdeskundigen die in het dagelijkse leven werkzaam zijn in soortgelijke functies als de opdrachtgever en dus begrijpen waarmee u in de praktijk te maken krijgt.

Competenties Gateway Reviewteam

In het eerste gesprek maakt Bureau Gateway samen met u een inschatting van de gewenste competenties in het Gateway Reviewteam. De vraagstelling is hierbij een belangrijk uitgangspunt, maar het bureau heeft ook ruim de aandacht voor soft skills. Iedere manager hanteert een eigen voorkeurstijl en iedere organisatie heeft haar eigen cultuur. Het Gateway Reviewteam moet goed in staat zijn om de opdrachtgever en de organisatie aan te voelen.

Selectie uit zo'n 400 Gateway Reviewers

Bureau Gateway stelt op basis van het gewenste competentieprofiel het Gateway Reviewteam samen. De Reviewteamleider (RTL) wordt als eerste benaderd. In overleg met de RTL benadert het bureau vervolgens de overige teamleden. De Gateway Reviewers worden gekozen uit de Gateway Community Nederland. Inmiddels zijn zo'n 400 (oud)topambtenaren opgeleid als Gateway Reviewer.

Reviewteam van vier personen.
Bureau Gateway